Foto

Walkera Benelux is opgericht in 2014 en houd zich sindsdien bezig met alles op het gebied van drones (UAV's), drone onderdelen en organiseren van drone 'meetings'.
Al direct vanaf het begin zijn wij gevestigd in ons pand te Ouddorp (ZH) zo'n 30Km vanaf Rotterdam en hebben we ook 2 websites te weten www.walkerabenelux.com & www.bestrc.eu

Producten uit de fabriek van Walkera!
Walkera Benelux is 'de' leverancier van Walkera producten.
Producten welke wij direct bij de fabrikant Walkera betrekken waar andere dat doen via chinese aanbieders waarbij je niet weet wat je krijgt en hoe de service later zal verlopen.

Met gemak een bestelling plaatsen; Ook 'afhalen' kan bij ons!
We bieden u gemak door online te kunnen bestellen en betalen middels iDeal, PayPal, Mistercash, Sofort en creditcard.
Naast het door u bestelde te versturen kunt u het ook heel gemakkelijk op komen halen in ons pand te Ouddorp. Wel even een afspraak maken a.u.b.

Wij geven u zoveel mogelijk 'eerlijke' informatie & willen graag samen vliegen!
Wilt u voor aanschaf liever eerst even kijken, 'samen vliegen', informatie inwinnen en/of voorzien worden van goed advies over welk Walkera product dan ook dan heten wij u welkom. Stuur simpelweg een mail, bel ons, chat met ons of stuur ons een bericht via facebook messenger.

In groepsverband vliegen op leuke locaties!
Wij vliegen ook vaak in groepsverband. Dit doen we op bijvoorbeeld een voetbalveld of in een sporthal. Ook een keer mee vliegen? Dat kan. Neem contact met ons op en het wordt geregeld.

Heel veel 'parts', reparaties in huis en dus zekerheid!
Naast de verkoop van drones en heel veel Walkera onderdelen repareren/herstellen wij ook wanneer dit nodig is zodat u weer zo snel mogelijk vliegen kunt.  Een zekerheid welke een voordeel voor u is wanneer u bij ons een product heeft aangeschaft.

Waar komt u ons tegen?
Ook kunt u ons tegen komen op de nationale- en internationale beurzen.
En wij hebben Walkera producten veelal als eerste beschikbaar in Nederland en België.
In Nederland verkopen wij ook aan de Mediamarkt en Bol.com.
In het buitenland aan consumenten uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg en Spanje.

Wij hebben contact in de 'scene'
In ons netwerk hebben wij contact met de bekendere mensen uit de scene en deze delen natuurlijk belangrijke informatie zowel aan ons als bijvoorbeeld ook zelf op onze facebook pagina's.

Kortom, een volledige leverancier welke u voorzien wil van gemak, zekerheid en vooral plezier in het vliegen met drones!