Hier vindt u meer informatie over het verzenden, retourneren, een ontbinding en/of herroeping zoals gehanteert door Walkera Benelux volgens het burgelijk wetboek.

Verzenden & retourneren
Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van Post.NL. Nadat uw bestelling is geplaatst zullen wij binnen een aantal dagen uw bestelling verzendklaar maken en indien uw pakket is verzonden zullen wij u daarover inlichten en een trackingscode sturen.

ontbinding / herroeping
U heeft het recht volgens artikel 6:230s van het Burgelijk Wetboek uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Walkera Benelux, Wilhelminaweg 14, 3253BW Ouddorp met mailadres sales@walkerabenelux.com via een ondubbelzinigge verklaring (bijv. per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hierbij gebruik maken van het modelformulier voor herroeping en deze vindt u hier: 'modelformulier herroeping'

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Voor overeenkomsten waarbij u als consument in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld welke afzonderlijk die afzonderlijk worden geleverd geldt dat de herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het 'laatste' goed fysiek in bezit krijgt.
U als klant bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Omdat wij de producten enkel kunnen beoordelen op waardevermindering wanneer deze weer in ons bezit zijn zullen wij op het moment van ontvangst bepalen of er sprake is van waardevermindering.
Enkel het tonen van bijvoorbeeld een track en trace nummer is dan ook niet afdoende voor ons om te bepalen wat u retour aan ons heeft gestuurd.
Wanneer er geen sprake is van waardevermindering krijgt u dan ook het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Walkera Benelux geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@walkerabenelux.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en geen sprake is van waardevermindering bepaald door Walkera Benelux.
U kunt gebruikmaken van het formulier "Herroeping / retour" welke u kunt downloaden door hier te klikken. 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Walkera Benelux
Wilhelminaweg 14
3253 BW OUDDORP ZH
T. 0187-745059
M. 06-40162021
E. sales@walkerabenelux.com

KvK nummer:  61426989
BTW nummer: NL854336916B01